Ahh, desember og snart jul.

Vi kan legge høstsemesteret bak oss og se fram til noen etterlengtede fridager. Har du kanskje planlagt kafe med venner eller bare å lese en bok som ikke er en Cappelen fagbok?

Det å være elev, enten du går på videregående eller er privatist, kan kjennes både krevende og spennende på en og samme tid. Du river deg i håret når du strever og jubler når du får gode resultater. Noen føler på at det er godt å være ferdig for i år, mens andre sitter med en liiiten klump i magen fordi man ikke er ajour i faget

 

Det er ikke en god følelse.

Jeg har et tips til akkurat deg: Bruk dagene før semesterstart til å jobbe deg frempå. Siril som er ASK-elev, lærte seg pensum i Samfunnsfag på 2 uker og besto eksamen med glans. Hun så videoene, gjorde oppgaver og tok gode notater. Les hennes erfaring: 

 Jeg er storfornøyd med ASK Undervisning sitt undervisningstilbud. Så enkelt å bruke, tilgjengelig og ikke minst rimelig. Med begrenset tid til rådighet rakk jeg likevel å bli klar for eksamen i samfunnsfag på under to uker, og det mest takket være de konkrete og tydelige videoforelesningene med gode eksempler fortalt på en godt forståelig måte.

Så, om du sitter med en klump i magen, og gruer deg litt til oppstarten i januar, fortvil ikke, min venn! Veien er ikke veldig lang, skjønner du. Og det må vel være en digg tanke, vel? Du kan abonnere på faget du henger etter i. Det koster like mye som et abonnement på Netflix, eller en boks Skruf og en tyggis på kiosken. Og det må det vel være verdt, tenker jeg.

Lag din plan for semesterstart nå, få bort klumpen i magen og deretter NYYYT fridagene i jula.

 

Julehilsen fra Marlen

Studierådgiver, ASK Undervisning